Je bent niet ingelogd
Heb je nog geen account? Meld je hier aan!
Tweak.to forwarding FAQ 

+ FAQ's
Algemene FAQ
Message scroller FAQ
Tweak.to forwarding FAQ

+ Wat is Tweak.to
Tweak.to is een gratis forwarding service voor een kort en makkelijk te onthouden URL. Gratis betekent bij Tweak.to ook echt gratis. Geen verborgen kosten en geen reclameboodschappen van andere bedrijven.

+ Hoe werkt Tweak.to
Tweak.to stuurt je via de door jou aangemaakte forwarding URL door naar je originele URL. Zo zie je toch je eigen site, alleen heb je een kortere en makkelijker te onhouden URL.

+ Hoe maak ik een zo'n korte URL aan
Het is heel simpel om met Tweak.to een korte URL aan te maken. De eerste keer dat je hier komt moet je even aanmelden. Je bent dan geregistreerd op SWINX.NL en je kunt van alle diensten gebruik maken. Met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord kun je daarna zoveel forwarding URL's aanmaken als je maar wilt.
Als je al een Tweak.to account had is dit automatisch omgezet naar een SWINX.NL account. Je hoeft je dan niet opnieuw aan te melden en je kunt meteen inloggen!

+ Hoeveel URL's mag ik aanmaken
Je mag zoveel Tweak.to forwarding URL's aanmaken als je zelf wilt.

+ Kan ik mijn URL's later nog wijzigen
Ja, als je ingelogd bent zie je bovenaan in het menu de optie Forwardings beheren staan en kun je al je aangemaakte forwarding URL's aanpassen of verwijderen.

+ Waar kan ik me aanmelden
Je kunt je hier aanmelden om gebruik te maken van de diensten op SWINX.NL. Daaronder valt ook de gratis Tweak.to forwarding dienst.

+ Dus het kost echt niks
Inderdaad, het is 100% gratis.

+ Overige vragen
Heb je nog overige vragen?
Stuur dan even een mailtje naar SWINX